Imprimare digitală

Imprimare alb/negru şi xerocopiere

Imprimarea alb/negru şi xerocopierea se efctuează la imprimanta digitală Canon iR prevăzută pentru volume mari de lucru. Canon iR permite efectuarea diverselor sarcini. De exemplu, imprimarea materialelor foto, imprimând cu rezoluţia de 2400*600dpi. Viteza de imprimare constituie 50/60 pag./min. Astfel, se face economie de timp, iar rezultatul rămâne impecabil. Imprimarea se execută pe hârtie cu gramajul 60-200g/m2, pe hârtie adezivă sau hârtie cadoscopică. 

Imprimare color şi xerocopiere

Imprimarea color şi xerocopierea se efectuează la imprimanta digitală Canon. Calitatea imprimării este comparabilă cu imprimarea offset, permiţând obţinerea a 256 de nuanţe de culori. Este posibilă imprimarea pe hârtie cu gramajul 70-350g/m2, cu dimensiunile 320x457mm, pe hârtie adezivă sau peliculă cadoscopică.

Imprimarea fotografiilor

Pentru imprimarea fotografiilor se foloseşte imprimanta Epson, pe hârtie până la formatul A4. Viteza de imprimare a formatului 10x15cm constituie aproximativ 51 secunde. Sistemul de imprimare cu 6 culori permite obţinerea unei calităţi înalte ce nu cedează în faţa celor imprimate în atelier foto. Pentru obţinerea fotografiilor rezistente la factori cum este lumina sau umiditatea, folosim hârtie şi cerneală de calitate înaltă de la acelaşi producător Epson.

Pentru imprimarea de format mai mare de A4, vizitaţi rubrica IMPRIMARE DE FORMAT MARE.